Trustpilot

Arvetest

Har du helt styr på din arverækkefølge? Hvis svaret er nej, har du her muligheden for at tage vores arvetest og blive klogere på hvordan lige præcis din arverækkefølge ser ud. Du får svar med det samme, og hvis du har lyst, kan du også få svarene gennemgået sammen med os.

Udfyld herunder
– og få svar med det samme

Hvem arver mig?
Hvad er din civilstand? *

Tag en arvetest og få styr på din arverækkefølge

Vi skal som mennesker tage stilling til mange emner, som vi egentlig ikke ønsker at tænke på. F.eks. hvem der måtte arve os, hvis vi pludselig skulle dø.

Et dødsfald er en tragisk begivenhed, hvor de efterladte efterfølgende står med mange spørgsmål og praktiske opgaver. Hvis der er penge i overskud efter den afdøde, skal disse bl.a. fordeles mellem de efterladte. Derfor er det vigtigt at have styr på hvem der arver dig. Og ofte vil de fleste også sidde tilbage med en god fornemmelse, med visheden om at have sikret sine nærmeste og have vished over sin arverækkefølge.

Der er nemlig mange forskellige forhold, som er afgørende for hvordan din arverækkefælge ser ud. Er du fx alene med eller uden børn? Har du en samlever eller en ægtefælle? Og hvad med testamente? Mange mennesker mister hurtigt overblikket og er ikke bekendt med arvereglerne i Arveloven.

Derfor har vi udarbejdet en arvetest, så du på en nem, hurtig og brugervenlig måde, kan få dannet dig et overblik over, hvordan din arverækkefølge ser ud, og hvem der arver dig.

Gratis arvetest giver svar med det samme

Myterne om arv lever stadigvæk i bedste velgående blandt mange danskere. Ofte oplever vi, at folk går rundt med forkerte idéer og forestillinger om, hvem der arver hvad og hvor meget. Derfor har vi udarbejdet en arvetest, så du hurtigt og nemt kan få svar på, hvem der arver dig.

Vores arvetest er gratis og består af en formular med en række spørgsmål. Testen er nem og brugervenlig at anvende og overstået på ganske få minutter. Resultatet modtager du med det samme.

Dine besvarelser er naturligvis 100% anonyme samt krypteret og vil ikke blive videregivet.

Det siger vores kunder