Gratis Samtale

Hos Kjølby Juristen tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale med jurist Mette Kjølby – såvel før som efter din første samtale med skifteretten.

Du kan således booke en gratis samtale med jurist Mette Kjølby – klik her

Skifteretten hjælper dig alene med valg af skifteform – men udarbejdelsen af åbningsstatus og boopgørelsen er din opgave. Det er endvidere din opgave at betale regninger og beregne arvens fordeling.

Endvidere rådgiver skifteretten dig ikke i, hvordan arven efter længstlevende bliver fordelt – så det er utroligt vigtigt som f.eks. længstlevende ægtefælle at vælge netop den skifteform, som er den bedste for dig. Ikke kun nu, men også i fremtiden.

Hos Kjølby Juristen tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende samtale med jurist Mette Kjølby. På et møde kan Mette Kjølby vejlede dig i valg af skifteform.

  • Er det altid en fordel af sidde i uskiftet bo?

  • Hvem hæfter for afdødes gæld?

  • Hvem arver længstlevende?

  • Behøver længstlevende et testamente?

    Endvidere rådgiver Mette Kjølby dig om de økonomiske konsekvenser af valget af skifteform – og lige så vigtigt – om arvens fordeling ved længstlevendes død ud fra de forskellige skifteformer.

    Hvi du vælger at benytte vores assistance i forbindelse med boets videre behandling og afslutning, fremsender vi et tilbud til dig med en oversigt over omkostningerne i boet. Og vi går ikke videre med sagen, før vi har din accept.

    Ring gratis og helt uforpligtende til jurist Mette Kjølby på 63 18 99 94 – eller kig ind i butikken på Store Glasvej 51 i Odense.