Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om fremtidsfuldmagter

– din lokale jurist siden 2004.

Fremtidsfuldmagter for enlige

Man er af den opfattelse, at det alene er relevant at oprette en fremtidsfuldmagt, hvis man f.eks. ejer et hus sammen med nogen. Men det er langt fra korrekt.

Fremtidsfuldmagter opretter man ikke kun for at sikre sin ægtefælle eller samlever, men man opretter dem i bund og grund – ikke kun for sin egen – men også for sine pårørendes skyld.

Du kan således allerede nu bestemme, at såfremt du skulle blive ude af stand til at varetage dine egne interesser, så kan dine børn eller andre tage over for dig og bestemme på dine vegne.

Du kan bestille din fuldmagt HER.

Der er ingen regler for, hvem du kan udpege som fuldmægtig. Så du kan selv vælge, om det skal være din bedste ven, din bror eller andre. Du kan også samtidigt med en fremtidsfuldmagt sikre, at din økonomi og dine interesser ikke bliver varetaget af den bror, som du ikke har kontakt med. Og du kan sikre, at du ikke kommer under offentligt værgemål, hvor en advokat eventuelt kan blive udpeget til at være værge for dig.

Det er hårdt for de pårørende at se hjælpeløst til, mens en værgemålsag kører. Så selvom det i sidste ender med at blive dine børn, din yndlingsbror eller din bedste ven, der bliver din værge, så er det en meget lang og kedelig proces, der skal køre igennem Familieretshuset.

Sørg allerede for i dag at sikre, at dine pårørende kan tage over, hvis uheldet skulle være ude – og så har du også en tryghed i at vide, at du hurtigt vil kunne få den hjælp, du har brug for og af den rigtige.

  • Du bestemmer selv, hvem der bliver værge for dig.

  • Giv tryghed til dine pårørende.

  • Forkort sagsbehandlingstiden med en fremtidsfuldmagt.

Mette Kjølby
Ring til os på
TLF: 63 18 99 94

Kjølby Juristen – det koster ikke noget at spørge

Du kan også udfylde vores formular, så ringer vi dig op – ganske gratis og uforpligtende.