Trustpilot

Stor kundetilfredshed

Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder. Og vi er stolte af at ligge i toppen, når det gælder kundeanmeldelser på Trustpilot.

Læs alle vores anmeldelser her (via Trustpilots hjemmeside).

Kundeudtalelser

Fantastisk og professionel service!

Vi valgte efter råd fra familie og venner, at søge juridisk rådgivning, i forbindelse med huskøb. Vi har ikke en eneste gang fortrudt – Tvært imod! Mette er enormt dygtig, effektiv og altid klar til at besvare spørgsmål – så også “almindelige” mennesker kan følge med.

Hendes assistent John er ligeledes utrolig rar og behagelig at tale med og ligeledes meget hjælpsom. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre service og vil til enhver tid og uden tvivl, anbefale deres juridiske assistance. Har kun positivt at nævne.

– Amina

Særdeles troværdig.

Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med Juristfyn. Alle aspekter af vores køb af bolig er blevet hurtigt og professionelt gennemgået og udført. Vi medgiver Juristfyn vores varmeste anbefaling.

– Tor Appelt

Simpelthen fantastisk.

I forbindelse med huskøb/salg havde jeg brug for en juridisk rådgiver. Min første tanke var – det havde jeg ikke tænk over – det er ærgerlige penge at komme af med.

Efterfølgende kan jeg se at de ting havde jeg slet ikke overblik til at klare selv – tror måske at det er de bedste penge jeg har givet ud i mit liv. Alt er kørt på skinner fra start til slut.

– Michael Andersen

Læs flere kundeudtalelser på Trustpilot: Kjølby Juristen på Trustpilot

Det siger vores kunder