Jura på internettet

Internettet kan være din ven – men kun hvis den fundne information er korrekt og relevant for dig.   Udviklingen har gjort, at man efterhånden tror, at man kan finde alle oplysninger på nettet. Og man kan også finde mange svar – og helt sikkert også finde et tilfredsstillende svar på det spørgsmål man havde. Men om svaret på dit juridiske spørgsmål er fyldestgørende eller ej, kan kun en jurist svare på.

Ofte fortæller mine kunder mig, at de har læst sig frem til, at tvangsarven til børnene er 1/4, hvilket er helt korrekt. Men hvad man beregner 1/4 af? Har man husket ægtefællens boslod, ægtefællens arvelod og måske endda ægtefællens særeje iht. tinglyst ægtepagt eller tredjemandsbestemt særeje? 

Mine kunder kommer også til mig med et klart ønske om at sidde i uskiftet bo – dog uden at kende de fulde juridiske konsekvenser heraf. Man har typisk ikke tænkt arvens fordeling efter længstlevende ind i ønskerne om det uskiftede bo. Og ofte ej heller over længstlevendes testationskompentence. Man kan også godt have overset, at partnerens særbarn med sit samtykke til uskiftet bo kan komme til at stå meget bedre end egentligt tiltænkt. Men du kan sagtens på nettet finde dokumenter, der kan hjælpe dig med at få lov til at sidde i uskiftet bo – men er det det rigtige for dig?

Så man skal passe på ikke kun at lede efter og finde det svar, som man håbede på at finde med sin søgning på nettet. For hvad var alternativerne?

Og man skal endvidere passe på, at man ikke falder over en masse skræmmekampagner, der lokker en ud i at få et testamente, selvom det rent faktisk ikke er nødvendigt.

Hos Kjølby Juristen får du et 100% ærligt svar og du får juridisk rådgivning af mig Mette Kjølby, cand. Jur., der har mere end 20 års erfaring i branchen.

Jeg er uddannet til at besvare de spørgsmål, som du ikke vidste, at du skulle stille.

Så ring herind på 63 18 99 94 og få en gratis og uforpligtende samtale – eller kig ind i butikken her på Store Glasvej 51 i Odense. Hos Kjølby Juristen koster det ikke noget at spørge.

Mette Kjølby
Ring til os på
TLF: 63 18 99 94

Kjølby Juristen – det koster ikke noget at spørge

Du kan også udfylde vores formular, så ringer vi dig op – ganske gratis og uforpligtende.

UVILDIG RÅDGIVNING

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

PROFESSIONEL HJÆLP

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.

DET KOSTER IKKE NOGET AT SPØRGE

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.