Testamenter er ikke en stangvare

Siden 2004, hvor jeg Mette Kjølby startede som selvstændig er antallet af  selvstændige jurister vokset betragteligt– og især online-løsninger for så vidt angår testamenter, fremtidsfuldmagter og andre dokumenter, som man kan få tilsendt pr. mail i løbet af fem minutter.

Det er især de seneste år, at man har set en stigning i antallet af ”gør det selv”-hjemmesider.

Som forbruger kan det være svært at gennemskue kvaliteten af de tilbudte produkter og ydelser. Den hurtigste og billigste løsning er sjældent den bedste.

Min erfaring er, at det er grundlæggende vigtigt at få gennemgået alle ønsker og retsvirkninger, inden man bestiller et testamente. Det er et af de vigtigste juridiske dokumenter, som man kan få lavet, og rådgivningen udgør mindst 90% af selve dokumentet.

99% af testamenterne, der bliver udarbejdet her hos os, indebærer juridisk rådgivning på et fysisk møde her i butikken på Store Glasvej 51 i Odense. Den sidste 1% udarbejdes i de meget ukomplicerede sager og i de sager, hvor kunden ikke har mulighed for at komme herind.

Et fysisk møde over en kop kaffe her i butikken er derfor i de fleste tilfælde at foretrække.

På et fysisk møde kan jeg bedre vurdere, om kunderne har forstået indholdet af testamentet og om begge parter er 100% enige. Vi sætter altid god tid af til hvert møde og jeg slipper jer ikke, før jeg ved, at I er klar over indholdet og retsvirkningerne i testamentet.

Jeg får ofte spørgsmålet ”hvad er normalt?” eller ”hvad gør andre i vores situation?” og mit svar er altid, at ”der findes ikke to familier, der er ens”.

Det er vigtigt, at man får et skræddersyet testamente, der passer 100% ind i jeres behov og jeres familie. 

Få derfor en grundig juridisk gennemgang af jeres retsstilling og jeres testamente, da det er et af de vigtigste juridiske dokumenter, du kan underskrive.

Hos Kjølby Juristen får du et testamente inkl. to fysiske møder med Mette Kjølby, cand. Jur. for kun 4950,00 inkl. moms. Hos Kjølby Juristen foretrækker vi at se vores kunder i øjnene.

Mette Kjølby
Ring til os på
TLF: 63 18 99 94

Kjølby Juristen – det koster ikke noget at spørge

Du kan også udfylde vores formular, så ringer vi dig op – ganske gratis og uforpligtende.

UVILDIG RÅDGIVNING

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

PROFESSIONEL HJÆLP

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.

DET KOSTER IKKE NOGET AT SPØRGE

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.