Trustpilot

Testamente – Ægtefæller

Den 1. januar 2018 trådte den ny Ægtefællelov i kraft. Denne har udvidet ægtefællers muligheder for via en ægtepagt at oprette aftaler indbyrdes.

Den har dog også ændret på ægtefællernes formueforhold, hvorfor nogle ægtefæller kan risikere, at der er særeje i deres ægteskab, selvom de ikke har oprettet et sådan.

Bør du oprette et testamente selv?

Et testamente bør altid oprettes i samarbejde med en jurist eller advokat. Det er væsentligt at kende sin retsstilling, før man opretter et testamente.

N

Uvildig rådgivning

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

Professionel hjælp

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.
u

Det koster ikke noget at spørge

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.

Dette kan også have en betydning for arvens fordeling, hvorfor det er en god idé at få gennemgået formueforholdene i ægteskabet.

Man bør endvidere overveje at få oprettet et testamente. Også selvom man kan få samtykke fra særbørnene eller alene har fællesbørn.

  • Er det en fordel at sidde i uskiftet bo?
  • Behøver jeg at skifte med min mands særbørn?
  • Kan jeg afskære mit ukendte særbarn fra al arv?

Læs mere om hvad et testamente er lige her.

Arveloven og ægtefælleloven giver ægtefæller mulighed for at bestemme over arvens fordeling, hvilket ikke kun giver tryghed i ægteskabet med også for de efterlevende.

Kender du din retsstilling?

Vælg og udfyld formularen og bliv ringet op inden for 48 timer. Så opretter vi sammen dit testamente. Og husk, at der altid er mulighed for at få et testamente med personligt møde på Kjølby Juristens kontor.

BLIV RINGET OP

Kjølby Juristen yder personlig rådgivning i øjenhøjde. Hos os koster det ikke noget at spørge.

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op - ganske gratis og uforpligtende.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder