Testamente - Ægtefæller

Mange tror, at det er unødvendigt at oprette et testamente, når man er gift. Det er dog langt fra tilfældet. Der er masser af gode grunde til at få oprettet et testamente, selvom man er gift. Det gælder uanset om man har fælles børn, børn fra tidligere forhold eller ingen børn.

TESTAMENTE FOR ÆGTEFÆLLER MED BØRN

Ved at få oprettet et gensidigt testamente, kan I fravige arveloven og selv have indflydelse på hvor meget I skal arve efter hinanden, samt hvor meget jeres børn skal arve. 

Et testamente meget nødvendigt, hvis en af jer har børn fra et tidligere forhold og I ønsker at sikre længstlevende – men også, hvis I ønsker at sikre førstafdødes børn. 

STORE FORDELE VED TESTAMENTE

Der er altså store fordele i at oprette testamente imellem ægtefæller, eller gensidigt testamente som det også kaldes. På den måde vil I sikre hinanden, og jeres børn, endnu bedre. 

I får samtidig mulighed for, i højere grad, selv at afgøre hvordan og hvor meget der skal arves, hvis en af jer går bort.

Et gensidigt testamente er altså for jer som er gift, og som ønsker at sikre hinanden og jeres børn bedst muligt, og som ønsker medbestemmelse og indflydelse på, hvordan arven fordeles når I er gået bort.

HJÆLP TIL ÆGTEFÆLLER MED TESTAMENTE ELLER SÆREJE

Et testamente bør altid oprettes i samarbejde med en jurist eller en advokat. Derfor står vi hos Kjølby Juristen altid til rådighed, hvis I ønsker en gratis og helt uforpligtende snak om testamente, særeje eller arv. 

Udfyld denne formular – så ringer Mette Kjølby jer op for en gratis og uforpligtende snak.