Trustpilot

En uvildig rådgiver, er en rådgiver, som er uafhængig, selvstændig og objektiv. En uvildig boligrådgiver har således ingen økonomisk interesse i dit valg af banklån eller forsikringsselskab i forbindelse med dit boligkøb. Med en uvildig rådgiver får man en rådgiver, som altid er på din side og udelukkende varetager dine interesser. 

Hvorfor er uvildig rådgivning vigtigt?

I forbindelse med et boligkøb, er der et hav af dokumenter, rapporter og bilag, du skal have styr på. Det værende alt fra tilstandsrapport og ejerskifteforsikring til servitutter, jordforureningsattester og meget, meget mere.  

Det er de færreste, som har den fornødne viden og erfaring til at stå for det hele selv. Derfor er en god idé at få bistand fra en rådgiver, før man kaster sig ud i et boligkøb. Her bør man altid vælge en rådgiver som er uvildig.

Når du vælger en uvildig rådgiver, er du nemlig sikker på, at du altid får uafhængig rådgivning. Den uvildige rådgiver har ingen interesse i dit valg af forsikringsselskab, bank eller hvorvidt du ender med at købe huset eller ej. Du får en rådgiver, som er 100% på din side.

Ejendomsmægleren er sælgers mand

Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren i en bolighandel altid er sælgers mand og udelukkende varetager sælgers interesser. 

Det er derfor vigtigt, at du har en, som er 100% på din side, når du skal ud at købe bolig, som ikke får henvisningsprovisioner eller er farvet af andre interesser. Det får du kun, hvis du vælger en uvildig rådgiver.

Rådgiverens uddannelse er afgørende

Der findes mange forskellige køber- og boligrådgivere, og de kan have mange forskellige baggrunde. Juridisk rådgiver eller boligrådgiver er nemlig ikke beskyttede titler. 

Et boligkøb er en stor beslutning, som man kun foretager få gange i sit liv, og derfor er det afgørende, at du vælger en rådgiver, som har de rette kompetencer og den rette uddannelsesmæssige baggrund. 

Det er endvidere vigtigt, at du ikke kun får rådgivning omkring selve bolighandlen, idet du hos en jurist også kan få rådgivning omkring testamente, samejeoverenskomster og andre relevante ting der bør følge med i så stor en livsbeslutning som at købe fast ejendom.

Fordelene ved en boligrådgiver

Der er utroligt mange dokumenter, rapporter, attester mm. i forbindelse med et boligkøb.

Når du vælger en rådgiver, som er uddannet jurist, er du sikret kompetent rådgivning og juridiskkorrekt gennemgang af alle handlens bilag. Det er din sikkerhed og garanti for et trygt og sikkert forløb, når du handler bolig. 

Rådgiveren går igennem købsaftale samt står for skødet, refusionsopgørelsen og korrespondancen mellem handlens parter.

Kom trygt og sikkert i mål

Hos Kjølby Juristen ydes der 100% uvildig køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig. Alle handlens dokumenter vil blive gennemgået af uddannet jurist, Mette Kjølby, og drøftet med dig på kontoret i Odense, eller via et online møde, så du ved præcis hvilken betydning, eventuelle anmærkninger i diverse bilag, har for dit boligkøb. 

Når du vælger Kjølby Juristen som din uvildige rådgiver, får du et skema med oversigt over alle ejerskifteforsikringsselskaber, du kan vælge i mellem og hvor du kan sammenligne dækningsomfang.  Du får dermed det fulde overblik, når du skal vælge hvilken ejerskifteforsikring, der er den rette for dig og din kommende bolig. Kjølby Juristen har ingen økonomisk interesse i dit valg af hverken forsikringsselskab, banklån eller andet. 

Overvejer du et boligkøb, så tøv ikke med at kontakte Kjølby Juristen. Her koster det ikke noget at spørge, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive, og få en gratis og uforpligtende snak om, hvordan du kan få hjælp til din bolighandel.

Det siger vores kunder