Køberrådgivning

Det er vigtigt, du er godt klædt på, når du skal købe en ejendom. 

Ejendomsmægleren er altid sælgers mand, og varetager således udelukkende sælgers interesser i handlen. Derfor er det vigtigt, du har en rådgiver, som er på din side, og som kan varetage dine interesser i forbindelse med et huskøb. 

 

MED KØBERRÅDGIVNING FRA KJØLBY JURISTEN FÅR DU:

UVILDIG RÅDGIVNING

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

PROFESSIONEL HJÆLP

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.

DET KOSTER IKKE NOGET AT SPØRGE

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.

EJENDOMSMÆGLEREN ER PÅ SÆLGERS SIDE

Når du skal købe en bolig, skal du huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand og udelukkende varetager sælgers interesser og ikke dine som køber. Købsaftalen mellem dig og sælger er derudover typisk udarbejdet af sælgers repræsentant. Ejendomsmægleren har med andre ord udelukkende til opgave at sikre en så god handel som mulig for sælger. 

Det er en rigtig god idé for dig som køber at tilknytte din egen rådgiver, som er på din side og som varetager dine interesser. Dermed sikrer du en mere ligeværdig handel, hvor begge parter har en rådgiver ved sin side. 

Med Kjølby Juristen som din køberrådgiver, gennemgår vi alle handlens bilag, dokumenter og vilkår, og hjælper med at sætte fokus på de forhold, som er væsentlige for dig i forbindelsen med handlen. Vi er 100% uafhængige og uvildige, og varetager udelukkende dine interesser. 

TIP: FÅ ET RÅDGIVERFORBEHOLD

I en ejendomshandel bør man altid tage et rådgiverforbehold – også kaldet advokatforbehold inden underskrift af købsaftalen. Herefter er der mulighed for at træde tilbage fra handlen uden at skulle betale den 1% til sælger for at hæve handlen.

FÅ ALTID ET RÅDGIVERFORBEHOLD

Det er vigtigt at få et rådgiverforbehold (også kaldet et advokatforbehold) inkluderet i købsaftalen. Vi anbefaler dog alttid, at der ligeledes er et bankforbehold, medmindre din bank allerede på forhånd har godkendt handlen.

Med et rådgiverforbehold kan du på baggrund af vores rådgivning træde tilbage fra handlen uden at betale sælger 1% af købesummen. 

Vær opmærksom på at eventuelle indsigelser skal ske inden for 3-6 hverdage, hvorfor du bedes kontakte os hurtigst muligt, når du skal underskrive en købsaftale. Det varierer fra købsaftale til købsaftale, hvor lang fristen er.

KØBERRÅDGIVNING GIVER DIG SIKKERHED OG RO

Der er utrolig mange siders bilag i forbindelse med en bolighandel. Det værende alt fra tilstandsrapport og elinstallationsrapport til jordforureningsattest, BBR-ejermeddelelse og fortrydelsesret og meget andet. Men der er også flere vigtige beslutninger at træffe, bl.a. hvilket selskab man skal tegne ejerskifteforsikring hos. Det er mange dokumenter og oplysninger, du som køber, skal holde styr på og tage stilling til. Det kan være både udfordrende og tidskrævende. 

Det kan derfor være en stor hjælp at have en professionel og erfaren jurist eller advokat med som køberrådgiver til at holde overblikket for dig.

Med køberrådgivning fra Kjølby Juristen er vi med dig hele vejen. Du får en kompetent og uvildig rådgiver, tilknyttet fra start til slut, så du kan føle dig tryg og sikker i dit huskøb. Vores fornemste opgave er at bistå dig, og sikre, at alt forløber gnidningsfrit.

VÆLG DEN RIGTIGE KØBERRÅDGIVER

Køberrådgiver eller juridisk rådgiver er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle – uanset uddannelse, baggrund og erfaring – kan yde køberrådgivning i forbindelse med køb af ejendom. Derfor er det vigtigt, at du undersøger hvilken baggrund, din køberrådgiver har, så du er sikker på at få kompetent rådgivning. Ligeledes er det vigtigt at undersøge, om rådgiveren kan have interesse i dit valg af boliglån, forsikringsselskab eller andet.

Hos Kjølby Juristen får du 100% uvildig og uafhængig juridisk rådgivning af uddannet jurist, Mette Kjølby, som har mere end 18 års erfaring med køberrådgivning i forbindelse med ejendomshandel. Vi ved, hvad du som køber skal være opmærksom på. 

Alle handlens bilag og dokumenter bliver grundigt gennemgået, så du er sikret, at der ikke dukker ubehagelige overraskelser eller faldgruber frem i forbindelse med dit køb. Med andre ord, så tilbyder vi en komplet køberrådgivning i forbindelse med dit huskøb.

DET ER GRATIS AT SPØRGE

At købe et hus er en stor beslutning for de fleste, og måske den største investering i livet. 

Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak, om dine muligheder. 

Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – det vigtigste er, at du føler dig sikker og tryg. Vi formidler de juridiske forhold på en let og forståelig måde i øjenhøjde, og sørger for at du bliver sat grundigt ind i alle detaljerne vedr. dit boligkøb.

Du har også mulighed for, at få mægleren til at sende handlens bilag og dokumenter til os, så ringer vi og inviterer dig til et møde.