Trustpilot

Køberrådgivning

Det er vigtigt at være godt klædt på i en ejendomshandel.

 

Dertil får man brug for en juridisk rådgiver til at yde uvildig køberrådgivning.

Hos Kjølby Juristen får du:

  • 100% uvildig rådgivning. Vi har ingen økonomisk interesse i dit valg af forsikringsselskab eller banklån.
  • Fysisk møde på vores kontor til gennemgang af handlens dokumenter.
  • Juridisk rådgivning af Mette Kjølby, cand.jur. – indehaver af Kjølby Juristen ApS siden 2004
  • Skema med oversigt over alle ejerskifteforsikringsselskaber og deres dækningsomfang.
  • Rådgivning omkring din arveretlige stilling, herunder omkring testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst mm., såfremt du ønsker dette. 

Køberrådgivning hos Kjølby Juristen koster kun 7.500,00 inkl. moms.

TIP: FÅ ET RÅDGIVERFORBEHOLD

I en ejendomshandel bør man altid tage et rådgiverforbehold – også kaldet advokatforbehold inden underskrift af købsaftalen. Herefter er der mulighed for at træde tilbage fra handlen uden at skulle betale den 1% til sælger for at hæve handlen.

N

Uvildig rådgivning

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

Professionel hjælp

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.
u

Det koster ikke noget at spørge

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.

Rådgiverforbehold

Inden du underskriver købsaftalen, bør du få et rådgiverforbehold (også kaldet advokatforbehold) med i købsaftalen. Det er væsentligt for dig som køber, at du inden dit boligkøb sikrer dig, at du har en rådgiver på din side.

Ejendomsmægleren MÅ IKKE YDE KØBERRÅDGIVNING

Ejendomsmægleren er sælgers mand og varetager således alene sælgers interesser. Ejendomsmægleren må ikke som sælgers mand yde køberrådgivning til dig– og ej heller omkring dit valg af ejerskifteforsikringer. Det er derfor vigtigt, at du har en køberrådgiver, der er 100% på din side, og der kan tale din sag i forbindelse med huskøbet.

Handlens bilag

Der er utroligt mange sider bilag i en ejendomshandel, og Mette Kjølby, cand. jur. gennemgår dem alle inden mødet med dig. Som eksempel kan nævnes, at den byggesagkyndiges bemærkninger i tilstandsrapporten bliver gennemgået, og det bliver drøftet, hvilken betydning disse bemærkninger har for dig og din ejerskifteforsikring.

Det er endvidere væsentligt ikke altid blot at have prisen for øje, når man taler ejerskifteforsikring. Et huskøb er som regel en ret stor udskrivning rent økonomisk, og derfor er det vigtigt at kende reglerne omkring ejerskifteforsikring, inden man beslutter sig for at tegne en og i hvilket selskab.

Køberrådgiverens uddannelse

Titlen jurist eller juridisk køberrådgiver er ikke en beskyttet titel. Der er således ikke noget lovkrav om, at en køberrådgiver skal være uddannet boligadvokat – eller jurist for at kalde sig juridisk køberrådgiver. Det er derfor utroligt vigtigt at sætte sig ind i, hvilken uddannelse køberrådgiveren har, hvilken erfaring og ansvarsforsikring køberrådgiveren har. Det er endvidere meget væsentligt at gøre sig klar over, om køberrådgiveren er en uvildig rådgiver, der ikke har interesse i dit valg af forsikringsselskab eller boliglån.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har nogle spørgsmål – du kan eventuelt bruge nedenstående formular – så kontakter vi dig.

Det er også en mulighed at få mægleren til at sende handlens dokumenter til os – så ringer vi og inviterer dig til et møde på kontoret.

BLIV RINGET OP

Kjølby Juristen yder personlig rådgivning i øjenhøjde. Hos os koster det ikke noget at spørge.

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op - ganske gratis og uforpligtende.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder