Hjem    Bolighandel    Køberrådgivning

Husk rådgiverforbeholdet

Kun 6.250,- inkl. moms

I en ejendomshandel bør man altid tage et rådgiverforbehold – også kaldet advokatforbehold inden underskrift af købsaftalen. Herefter er der mulighed for at træde tilbage fra handlen uden at skulle betale den 1% til sælger for at hæve handlen.

Det er derfor vigtigt at være godt klædt på i en ejendomshandel. Og dertil får man brug for en juridisk rådgiver.

Hos Kjølby Juristen bliver du trygt hjulpet igennem handlen fra start til slut – vi starter altid med et personligt møde hos os. Hos Kjølby Juristen ved vi nemlig, at et huskøb, køb af lejlighed eller sommerhus er en stor beslutning. Det er derfor også vigtigt, at du får den juridiske vejledning med i sagsforløbet.

I en ejendomshandel er der mere end bare en salgsopstilling og købsaftale, der skal gennemgås. De vigtigste dokumenter er dem, der danner grundlag for indholdet af selve aftalegrundlagt.

Man får typisk 200-300 sider bilag, som man skal gennemgå i forbindelse med en ejendomshandel, herunder kan nævnes tilstandsrapporten, eleftersynet, energimærket, servitutter, ejendomsdatarapporten, BBR, lokalplaner, kommunalplaner og meget mere.

Det er vigtigt at være godt klædt på inden et huskøb, og derfor gennemgår Kjølby Juristen alle disse dokumenter inden mødet og indholdet vil blive gennemgået på et personligt møde hos Kjølby Juristen. Se mere her omkring det personlige møde hos Kjølby Juristen.

Ring eller skriv, hvis du har nogle spørgsmål. Eller bed blot mægleren om at sende handlens dokumenter til os – så ringer vi og inviterer dig til et møde på kontoret.