Om Kjølby Juristen

KJØLBY JURISTEN – RÅDGIVNING I ØJENHØJDE

Kjølby Juristen er en lokal odenseansk virksomhed, der ejes af jurist Mette Kjølby.

Hos os yder vi juridisk bistand inden for bolighandel, herunder køberrådgivning, samt tinglysning af servitutter og skøder samt generel sælgerberigtigelse. Vi yder endvidere bistand indenfor de arveretlige områder, idet vi bistår i dødsbobehandling, udarbejder testamenter og fremtidsfuldmagter. Disse områder har vi således specialiseret os inden for og vi yder rådgivning i øjenhøjde med vores kunder.

Mette Kjølby startede i 2004 ud i lejede lokaler i Tigergården i Odense, men i 2007 købte Kjølby Juristen en butik i det centralt beliggende Odense på Store Glasvej 51, hvor vi i dag har huse.

I 2014 blev Mette Kjølbys mand, John Ulsted Olesen, ansat som assistent, og virksomheden køres således videre i fællesskab.

KJØLBY JURISTENS HISTORIE

Mette Kjølby startede som selvstændig i 2004 i lejede lokaler i Tigergården i Odense. Hurtigt udvidede forretningen sig, og allerede året efter flyttede hun til nye og større lokaler i Nørregade i Odense.

I 2007 købte Mette Kjølby butikken på Store Glasvej 51, hvor hun stadig har lokaler. I 2014 blev Mette Kjølbys mand John Ulsted Olesen ansat som assistent og sammen kører de virksomheden, som fortsat er i udvikling.

Kjølby Juristen har erhvervet en specialviden inden for tinglysningejendomshandlertestamenter, ægtepagter og dødsboer og beskæftiger sig ikke med andet.

Kjølby Juristen har især udviklet en særlig viden om ejendomshandler og primært med køb og salg i Odense og på Fyn generelt.

Mette Kjølby
Ring til os på
TLF: 63 18 99 94

Kjølby Juristen – det koster ikke noget at spørge

Du kan også udfylde vores formular, så ringer vi dig op – ganske gratis og uforpligtende.

FOKUS PÅ DET PERSONLIGE MØDE OG TÆTTE KUNDERELATIONER

Hos Kjølby Juristen rådgiver og vejleder vi inden for alle forhold i forbindelse med dødsbobehandling. Vores rådgivning tager naturligvis hensyn til, at I som arvinger er i sorg. Derfor sørger vi for at behandlingen af dødsboet sker så problem- og gnidningsfrit som overhovedet muligt. I vores rådgivning stræber vi altid efter at undgå tvister eller stridigheder mellem arvingerne og forebygge langvarige konflikter. 

Vi går desuden op i at kommunikere i øjenhøjde, så I følger jer trygge og oplyste hele vejen igennem processen. 

UVILDIG RÅDGIVNING

Kjølby Juristen yder 100 % uvildig køberrådgivning

PROFESSIONEL HJÆLP

Vi har ekspertisen, og vi hjælper dig til at få et overblik, når du skal vælge den ejerskifteforsikring der er bedst for dig og din kommende bolig.

DET KOSTER IKKE NOGET AT SPØRGE

Vi mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Du skal blot ringe eller skrive til os.