Om kjølby juristen

KJØLBY JURISTEN – RÅDGIVNING I ØJENHØJDE

Mette Kjølby startede som selvstændig i 2004 i lejede lokaler i Tigergården i Odense. Hurtigt udvidede forretningen sig, og allerede året efter flyttede hun til nye og større lokaler i Nørregade i Odense.

I 2007 købte Mette Kjølby butikken på Store Glasvej 51, hvor hun stadig har lokaler. I 2014 blev Mette Kjølbys mand John Ulsted Olesen ansat som assistent og sammen kører de virksomheden, som er i fortsat udvikling.

Hos os yder vi juridisk bistand inden for bolighandel, herunder køberrådgivning, samt tinglysning af servitutter og skøder samt generel sælgerberigtigelse. Vi yder endvidere bistand indenfor de arveretlige områder, idet vi bistår i dødsbobehandling, udarbejder testamenter og fremtidsfuldmagter. Disse områder har vi således specialiseret os inden for og vi yder rådgivning i øjenhøjde med vores kunder.

Vi sætter stor pris på at yde rådgivning i uformel omgangstone.

Du kan se en kort video om butikken ved at klikke her

FOKUS PÅ DET PERSONLIGE MØDE OG TÆTTE KUNDERELATIONER

Hos Kjølby Juristen rådgiver og vejleder vi inden for alle forhold i forbindelse med dødsbobehandling. Vores rådgivning tager naturligvis hensyn til, at I som arvinger er i sorg. Derfor sørger vi for at behandlingen af dødsboet sker så problem- og gnidningsfrit som overhovedet muligt. I vores rådgivning stræber vi altid efter at undgå tvister eller stridigheder mellem arvingerne og forebygge langvarige konflikter. 

Vi går desuden op i at kommunikere i øjenhøjde, så I følger jer trygge og oplyste hele vejen igennem processen.