Trustpilot

OM KJØLBY JURISTEN

 

Kjølby Juristen – Rådgivning i øjenhøjde

Kjølby Juristen er en lokal odenseansk virksomhed, der ejes af jurist Mette Kjølby. Hos os yder vi juridisk bistand inden for bolighandel, herunder køberrådgivning, samt tinglysning af servitutter og skøder samt generel sælgerberigtigelse. Vi yder endvidere bistand indenfor de arveretlige områder, idet vi bistår i dødsbobehandling, udarbejder testamenter og fremtidsfuldmagter. Disse områder har vi således specialiseret os inden for og vi yder rådgivning i øjenhøjde med vores kunder.

Mette Kjølby startede i 2004 ud i lejede lokaler i Tigergården i Odense, men i 2007 købte Kjølby Juristen en butik i det centralt beliggende Odense på Store Glasvej 51, hvor vi i dag har huse.

I 2014 blev Mette Kjølbys mand, John Ulsted Olesen, ansat som assistent, og virksomheden køres således videre i fællesskab.

 

Fokus på det personlige møde og tætte kunderelationer

Hos os er en kunde ikke bare en kunde – en kunde er også en gæst. Derfor har vi et ønske om at lære dig som kunde at kende. Vi sætter os grundigt ind i netop jeres problemstilling, hvor I er i jeres liv, og hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Det handler for os om at hjælpe mennesker og at bevare fokus på den enkelte kunde. Det mener vi, er nøglen til tilfredse kunder.

I 2015 blev Kjølby Juristen, som en af 1149 andre danske virksomheder, udnævnt af Børsen som en Gazellevirksomhed. Dette kunne ikke have været opnået uden stor arbejdsindsats, gode samarbejdspartnere og ikke mindst tilfredse kunder.

Hos Kjølby Juristen er vi stolte af det, vi laver. Og med en score på 4.9 hos Trustpilot (ud af mere end 550 anmeldelser) tør vi også godt sige, at vores kunder er glade for vores arbejde.

Du kan læse mere om historien bag Kjølby Juristen på denne side: Kjølby Juristens historie

Bliv ringet op

Har du brug for kyndig hjælp, eller søger du svar på spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge.

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt og tager en uforpligtende dialog.

Bliv ringet op
reCAPTCHA

Det siger vores kunder