Trustpilot

Sælgerrådgivning

Er det nødvendigt med sælgerrådgivning, når man har ejendomsmægler på?

Mange har den opfattelse, at det ikke er nødvendigt at have en juridisk rådgiver med ind over handlen, når man sælger via ejendomsmægler.

Men selvom mægleren er sælgers mand og således skal varetage sælgers interesser, så kan aftalegrundlaget imellem sælger og mægler godt være ret uoverskueligt nogle gange.

Ved valg af ejendomsmægler skal du således tage stilling til ejendomsmæglerens salær og alle de omkostninger, der normalt fremgår i et salgsbudget.

  • Hvad betyder sælgerberigtigelse?
  • Hvem betaler normalt for tinglysningen af skødet?
  • Hvilke ydelser er obligatoriske og hvilke kan jeg vælge fra?

Hos Kjølby Juristen koster en sælgerberigtigelse, inkl. udarbejdelse og tinglysning af skødet samt udarbejdelse af refusionsopgørelsen alene 3950,00 inkl. moms.

Men du kan ringe allerede nu og få en gratis og uforpligtende samtale med jurist Mette Kjølby for at høre, hvad du skal være særligt opmærksom på, inden du underskriver en formidlingsaftale. Vi kan også telefonisk gennemgå salgsprovenuet, så du kan få et bedre overblik over de forskellige omkostninger, der altid er med i en ejendomshandel.

Og skulle du selv have fundet en køber og dermed alene har brug for at få udarbejdet en købsaftale, kan du spare mange penge ved at lade Kjølby Juristen stå for den del af handlen. Det kan du læse meget mere om her.

BLIV RINGET OP

Kjølby Juristen yder personlig rådgivning i øjenhøjde. Hos os koster det ikke noget at spørge.

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op - ganske gratis og uforpligtende.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder